[rev_slider_vc alias=“pocetna-str2″]

ICTS DOO Beograd se bavi realizacijom rešenja u oblasti poslovne telefonije i video konferencijskih sistema, integracijom sistema, pružanjem usluga servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih ICT problema svojih klijenata. Svoju ponudu zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača i individualni pristup svakom klijentu. ICTS je generalni distributer Mitel (Aastra,ex – Ericsson Enterprise) telefonskih IP i TDM sistema, video i mobilnih rešenja za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

ICTS je nastao kao težnja da se pruži vrhunska podrška postojećim i novim korisnicima Mitel/Aastra/Ericsson sistema, bazirana na znanju inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najkompleksnijih projekata u oblasti telefonije.

Zahvaljujući neprestanom usavršavanju i zadovoljnim klijentima širom regiona, ICTS je postao Mitel Gold Partner za 2016. godinu, kao jedini Gold partner u celom regionu centralne i jugoistočne Evrope.
logo-teget-plavi1Korak koji smo učinili kreirajući sopstveni cloud servis, došao je kao težnja da se korisnicima pruže servisi i usluge koji zahtevaju instalaciju dodatne opreme, te investiciju u infrastrukturu.

Koristeći naše Cloud resurse, na jednostavan način, uz upotrebu postojećeg telefonskog sistema, mobilnih telefona i računara, omogućavamo pristup savremenim servisima – audio i video konferencije.

Naš Cloud servis baziran je na najsavremenijim platformama današnjice za voice i video: MiVoice MX-ONE, MiCollab i Vidyo.

24×7 nadzor ICTS Cloud servisa kroz najsavremenije aplikacije za merenje performansi sistema

screen-shot-09-09-16-at-03-26-pm

screen-shot-09-09-16-at-03-25-pm