Mi smo GOLD distributer telefonskih sistema, terminala i aplikacija kompanije MITEL (ex-Aastra, ex-Ericsson Enterprise) za područja Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Naša oprema pokreće komunikacije u najvećim kompanijama i institucijama u regionu, kao garancija da će i Vaš sistem postati moderan i savremen, smanjiti troškove i omogućiti Vam komunikaciju bez obzira na lokaciju na kojoj ste trenutno – u kancelariji, na sastanku van kompanije, na putu ili bilo kom drugom mestu.

micollab-mobile-lg
Nudimo Vam različite opcije – od kupovine do rentiranja i iznajmljivanja resursa (CAPEX i OPEX) u više modela:

  1. OnPremise – Instalacija hardvera telefonskog sistema na lokaciji korisnika, prema zahtevanom broju terminala i prenosnika. Opcija kupovine kompletne opreme ili rentiranja po sistemu ključ u ruke, na bazi mesečnih paušala. Javne linije korisnik zakupljuje od operatera javne telefonije ili zadržava postojeće (ISDN PRI, SIP, PSTN). 24×7 nadzor i održavanje sistema uključeno, garantni period u toku trajanja Ugovora o rentiranju.
  2. Cloud – Instalacija terminala i gateway-a za prihvat javne telefonije. Serverski resursi sistema se nalaze na ICTS Cloud platformi. Javne linije korisnik zakupljuje od operatera javne telefonije ili zadržava postojeće (ISDN PRI, SIP, PSTN). 24×7 nadzor i održavanje sistema uključeno, garantni period u toku trajanja Ugovora.