Umesto kupovine skupih sistema, opreme i održavanja, mi obezbeđujemo servis koji je stalno dostupan, po Ugovoru ili po zahtevu, na pouzdanim i sigurnim platformama, 24×7 nadziran i održavan.

Ako imate potrebu da organizujete konferenciju sa više učesnika koji će pozivati određeni broj i uz pomoć PIN-a ući u vašu audio sobu, bez obzira na lokaciju, uz pomoć telefona ili preko WEB aplikacije. Organizacija dnevnih, sedmičnih i mesečnih sastanaka kolektiva koji su na različitim lokacijama je sada jednostavnija nego ikada.

Servis Audio Cloud omogućava Vam uspostavu audiokonferencija, jednostavno, brzo i bez instalacije opreme na Vašoj lokaciji. Dovoljno je da pozovete broj, ukucate svoj PIN i deo ste tima, bez obzira odakle i sa kog telefona pozivate – fiksnog ili mobilnog.

Audio Cloud se zasniva na prepoznatljivoj platformi MiVoice MX-ONE kompanije Mitel (ranije Aastra i Ericsson) čime je garantovana bezbednost i sigurnost usluge, dok se upravljanje audiokonferencijom vrši preko Mitel-ove multimedijalne platforme Micollab.

Pristup audio konferencijskim sobama je realizovano preko Dial in dolaznih linija fiksne telefonije. Pristup je omogućen kako iz mobilnih mreža, tako i iz inostranstva.
Preduslov da bi se ostvarila audiokonferencija jeste da je na telefonima učesnika u audiokonferenciji omogućeno dtmf biranje. Nakon biranja dolazne linije za audiokonferenciju, javiće se govorni automat (Interactive Voice Response – IVR) koja će vas voditi kroz postupak pristupanja Vašoj audiokonferencijskoj sobi.

Kako upotrebljavati uslugu?

Po biranju dolaznih linija, ulogu preusmeravanja poziva obaviće govorna mašina. IVR sistem će se javiti sa porukom na engleskom jeziku “Welcome to the conference center, enter your personal ID then press pound, to enter access code press star” (Dobrodošli u konferencijski sistem, molimo vas unesite vaš personalni kod i pritisnite “#” (tarabu), da unesete pristupni kod sobe pritisnite “*” zvezdu).

Personalni kod – Personalni kod jeste kod koji određuje lidera audiokonferencije i dodeljuje mu prava u slučajevima kada je svim učesnicima onemogućen ton, a lider je taj koji jedini ima omogućen ton. Za audiokonferencijske sobe normalnih potreba, gde svi korisnici sobe učestvuju u razgovoru, personalni kod nije u upotrebi osim u izuzetnim slučajevima.

Pristupni kod sobe – Pristupni kod sobe jeste sedmocifreni kod koji određuje audiokonferencijsku sobu kojoj pristupate i koristi se kako bi učesnik audiokonferencije pristupio određenoj audiokonferencijskoj sobi
Muzika na čekanju – Muzika na čekanju se javlja prilikom ulaska u audiokonferencijsku sobu i to pod uslovom da je korisnik sam u audiokonferencijskoj sobi. Muzika na čekanju se može isključiti DTMF biranjem 1.
Zvučna signalizacija – Ulazak i izlazak svakog učesnika u i iz audiokonferencijske sobe, propraćen je zvučnom signalizacijom.

audio-web2

Nema potrebe da budete u sali za sastanke ili u kancelariji. Sa našim Audio Cloud konferencijskim sistemom, možete biti deo tima, bilo gde i bilo kada.

audio-web3

Potpuno sigurni sistemi zaštićeni 256 -bitnim SSL sertifikatom, hostovani na serverima ICTS-a, povezani sa optičkim vezama, deo su sigurnosti i dostupnosti ovog servisa, kao garant korisnicima da će servis uvek biti dostupan, a njihova komunikacija zaštićena

 audio-web4

Da li ste znali da omogućavamo pristup audio konferencijama i preko WEB interfejsa? Upotrebite Desktop sharing opciju u toku audio konferencije i učestvujte u njoj preko svog PC-a ili tableta

Probajte naš DEMO potpuno besplatno pre nego što se odlučite

  • Audio konferencija u trajanju od 2 sata
  • Do 4 učesnika
  • Jednokratna upotreba

Zainteresovani ste?

Pogledajte dostupne pakete audio konferencija iz cloud-a
Paketi audio konferencija

Zašto koristiti cloud usluge?

Bez instalacije na lokaciji korisnika, povoljno korišćenje na bazi jednokratne uplate, mesečnih ili godišnjih uplata, 24×7 podrška